Velkommen til Nordic Dentalpartner

Sammen med våre klinikker tilbyr vi en unik pasientreise for ifs tannforsikringskunder


                                                                       Noen av våre partnere

 

 


Hvorfor bli partner

If er Nordens største forsikringsselskap med ca. 600 000 privatkunder og 120.000 bedrifter i Norge. If satser nå på tannforsikring mot privat og bedriftsmarkedet.

If Helseforsikring for ansatte er godt forankret blant norske arbeidsgivere, og i dag er det i Norge ca. 300 000 ansatte med helseforsikring. Tannforsikring er på full fart inn i det norske helsemarkedet.

Tannhelseforsikring er godt etablert i mange europeiske land og et selvfølgelig gode blant europeiske bedrifter. Norge følger nå etter.

Med If tannforsikring, må pasienter gå til partnerklinikk godkjent
av Nordic Dentalpartner for å få direkte oppgjør fra If.
Bli partnerklinikk og ta del i Ifs satsning på tannforsikring. If har ca. 250 selgere og ca. 30 agenter som aktivt vil selg If tannforsikring til bedrifter og privatpersoner.

Etterspørselen etter tannforsikring igjennom arbeidsgiver er stor. Netavisen gjennomførte en undersøkelse hvor 1000 personer ble spurt om de ønsket tannforsikring igjennom arbeidsgiver. 90 % svarte ja!.

En unik pasientreise!

Nordic Dentalpartner gjør tannforsikring enkelt. Pasienter med IF tannforsikring slipper skademeldingsskjema og utlegg og vente på oppgjør i 2-3 uker. Har man ikke gjort alt riktig, får man kanskje ikke fullt oppgjør!.

Tannlegen sender inn regningen til IF og får oppgjør innen få dager.

Tannlegen sender inn regningen til IF og får oppgjør innen få dager.

previous arrow
next arrow
Slider

Kontakt Nordic Dentalpartner

post@nordicdentalpartner.no -Trond  / 922 30 509 - Postboks 7035 Majorstuen 0307 Oslo