Tannforsikring som dekker det meste

Gjennom vårt samarbeid med If skadeforsikring, Nordens største forsikringsgiver med over 3 millioner kunder i Norden, kan Nordic Dentalpartner tilby en pasientreise som mange vil velge. Hos oss tar tannlegen regningen!If har et produkt for alle aldersklasser og dekker vanlig tannbehandlingen som krone, implantater, fyllinger, broer og mer. Pasienten er dekket for kr 40.000 pr år. Som partner gir vi klinikken en grundig opplæring i rutine for skadeoppgjør, forsikringsproduktet og i vilkår.  Les om forsikringen, vilkår og priser på for privat tannforsikring:PRIVAT og for bedriftBEDRIFT

 

Tannforsikring er bra for klinikken

If tannforsikring tilbyr årskontrolldekning slik at pasienten vil gå regelmessig til tannlegen. Mange som tegner If tannforsikring vil velge å gå til en av våre godkjente klinikker for å få den gode pasientreisen hvor tannlegen tar regningen. Vi tror dette vil skaffe våre klinikker mange nye og fornøyde kunder.

Forsikringen skaper forutsigbarhet for utgifter ved tannbehandlingen. Kunden vet aldri når en skade oppstår og hva den vil koste. Med tannforsikring har pasienten alltid råd til behandling. Dette sikrer pasienten en god tannhelse og gir en god klinikkopplevelse.

Hvor kan pasienten bestille forsikring?

Kjøp av forsikring utføres av kunden på: PRIVAT for privatforsikring og for bedrifter: BEDRIFT. Her finner kunden god informasjon som kunden trenger for å forstå forsikringen. Her vises NDP samarbeidende klinikker. Kunden må ikke velge klinikk ved tegning, det kan han gjøre senere. Han kan også benytte sin eksisterende tannlege, men må da legge ut for behandlingen selv og kreve utlegget tilbake fra If.

Kontakt Nordic Dentalpartner

post@nordicdentalpartner.no - telefon Trond  / 922 30 509 - Postboks 7035 Majorstuen 0307 Oslo